Vorige | Volgende

Netwerkweg 15 D Amsterdam

Huurprijs € 130 per m²/jaar

Neem contact met ons op

075-6840151

info@dirkvoet.nl

Omschrijving

Object: Een royale bedrijfsruimte gelegen op de begane grond en een afzonderlijk kantoorruimte op de eerste etage, gelegen op een zichtlocatie in het zich snel ontwikkelende en populaire Amsterdam Noord. De bedrijfsruimte is zowel aan de voor-, als aan de achterzijde bereikbaar. Aan de voorzijde via een portaal met daar een deur naar de bedrijfsruimte en een trapopgang naar de kantoorruimte. Aan de...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp bedrijfshal
198 m²

Omschrijving

Object: Een royale bedrijfsruimte gelegen op de begane grond en een afzonderlijk kantoorruimte op de eerste etage, gelegen op een zichtlocatie in het zich snel ontwikkelende en populaire Amsterdam Noord.
De bedrijfsruimte is zowel aan de voor-, als aan de achterzijde bereikbaar. Aan de voorzijde via een portaal met daar een deur naar de bedrijfsruimte en een trapopgang naar de kantoorruimte. Aan de achterzijde is er een binnenplein met een eigen parkeerplaats en via een overheaddeur en een normale deur is de bedrijfsruimte ook toegankelijk. Er zijn mogelijkheden om (in overleg met de eigenaar) het vloeroppervlak te vergroten door het uitbreiden van de entresol of het plaatsen van een extra tussenvloer.
De bedrijfsruimte is een open ruimte met een entresol/magazijn welke met een trap bereikbaar is, een toilet met fontein aan de zijkant en een kleine kantoorruimte aan de voorkant.
De vloerbelasting van de bedrijfsruimte is 1500kg/m2 en van de kantoorruimte 400kg/m2.
De separate kantoorruimte op de eerste verdieping is via een trapopgang in het portaal goed bereikbaar. Het is een open ruimte met een keukenblokje en multifunctioneel te gebruiken. De kantoorruimte bevindt zich aan de straatzijde, dus op een prima plek.

Locatie:
Het gebouw bevindt zich in een stukje Noord wat volop in ontwikkeling is. Zowel de bedrijvigheid floreer en ook de woningbouw is zich in dit gebied aan het ontwikkelen.
Het gebied kenmerkt zich door de aanwezigheid van jonge en creatieve bedrijven en wordt getransformeerd van een traditioneel bedrijventerrein/industriegebied naar een multifunctionele locatie met o.a. hotels, wonen, creatieve gebruikers en diverse andere ondersteunende faciliteiten.

Bereikbaarheid:

Het gebouw is goed bereikbaar, zowel met de auto, als met de fiets en scooter, al dan niet via de pont. Met het openbaar vervoer kan uiteraard ook, echter dan moet men nog een klein stukje lopen.

Oppervlakte:
Bedrijfsruimte parterre: 179m2 (172,5m2 (staat ook in de plattegrond genoemd + 6,5m2 half portaal)
Entresol parterre: 19m2
Kantoor 1e verdieping: 56m2
Parkeerplaats

Parkeren:
Er is één parkeerplaats beschikbaar op het binnenplein en er is voldoende parkeermogelijkheid aan de openbare weg.

Huurprijs:

Huurprijs € 130,- per m² vvo per jaar, excl. BTW.

Huurtermijn:
5+5 jaar met verlengingsmogelijkheid van telkens 5 jaar.

Zekerheidstelling:
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurovereenkomst:
Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a volgens het ROZ model 2015.

BTW:
Over de huurprijs wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
198 m²
In units vanaf
198 m²
Perceel
172 m²

Foto's

Kaart Netwerkweg 15 D Amsterdam

naar Netwerkweg 15 D Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
NVM
MVA
Funda
VastgoedCert
Nwwi
NRVT