Vorige | Volgende
Verkocht

De Haal 26 A OOSTZAAN

Deze woning is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

075-6840151

info@dirkvoet.nl

Omschrijving

Aan het begin van de mooie Haal, de weg die het recreatiegebied het Twiske scheidt van natuurgebied Het Oostzanerveld staat de voormalige Brandweerkazerne nu al een tijdje leeg. Tijd om hiervoor een nieuwe gebruiker te vinden. Let op! Hoewel dit object in een typisch woongebied is gesitueerd, heeft het de bestemming BEDRIJF en is het momenteel dus niet te gebruiken als woning. Er is geen tuin, de...

Kenmerken

Soort woning
Overig object
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2002
Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging, landelijk gelegen

Omschrijving

Aan het begin van de mooie Haal, de weg die het recreatiegebied het Twiske scheidt van natuurgebied Het Oostzanerveld staat de voormalige Brandweerkazerne nu al een tijdje leeg. Tijd om hiervoor een nieuwe gebruiker te vinden.

Let op! Hoewel dit object in een typisch woongebied is gesitueerd, heeft het de bestemming BEDRIJF en is het momenteel dus niet te gebruiken als woning. Er is geen tuin, de bijbehorende grond aan de voorzijde is volledige bestraat. De binnenruimte is een casco ruimte met een betonnen begane grondvloer maar zonder verdiepingvloer, momenteel verwarmd middels een gasgestookte gevelkachel. Verder is het pand voorzien van koud water, een elektrische installatie voorzien van aardlekbeveiliging, een elektrisch te bedienen segmentaaldeur aan de voorzijde en een loopdeur in de zijgevel. De daglicht intreding wordt slechts verzorgd door een aantal glazen bouwstenen en zowel het dak, de gevels en de betonnen begane grondvloer zijn geïsoleerd.

Momenteel uitstekend geschikt als opslagruimte of garage maar na wat aanpassingen zijn allerlei zakelijke gebruiksmogelijkheden denkbaar. Informeer voortijdig wat wel of niet toegestaan is.

Omvormen tot een woonhuis vereist in ieder geval een wijzigingsprocedure op het huidige bestemmingsplan, waarbij door de benodigde wijzigingen in het aanzicht ook een welstandstoets zal plaatsvinden en toetsing aan het bouwbesluit (bijv. daglicht intreding, aanbrengen deugdelijke riolering etc) nodig is om de kwaliteit en eigenschappen van het gebouw te laten voldoen aan de minimaal wettelijke eisen voor een woonhuis. Dit heeft behoorlijk wat voeten in de aarde dus laat u daarvoor bijstaan door een deskundig adviseur.

De getoonde informatie is door ons met alle zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper en/of derden. Wij staan echter niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan.

Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Overig object
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002
Dakmateriaal
overig

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
165 m²

Indeling

Energie

Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie
Soort verwarming
gaskachels
Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging, landelijk gelegen

Foto's

Kaart De Haal 26 A OOSTZAAN

naar De Haal 26 A OOSTZAAN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
NVM
MVA
Funda
VastgoedCert
Nwwi
NRVT