Vorige | Volgende
Verkocht

De Haal 0 ong OOSTZAAN

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

075-6840151

info@dirkvoet.nl

Omschrijving

Perceel weidegrond. Let op! In tegenstelling tot de vermelding "Bouwgrond" is dit puur agrarische grond. Helaas is het computersysteem niet flexibel genoeg om i.p.v. 'bouwgrond' iets anders te vermelden. Zie bijlagen inzake het bestemmingsplan op onze website! Dit betreft het perceel weiland nabij De Haal 96 te Oostzaan. Totaal 14.180 m2 eigen grond, grenzend aan recreatiegebied het Twiske. Dit...

Kenmerken

Soort woning
Landbouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
-1906
Ligging
Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht

Omschrijving

Perceel weidegrond. Let op! In tegenstelling tot de vermelding "Bouwgrond" is dit puur agrarische grond. Helaas is het computersysteem niet flexibel genoeg om i.p.v. 'bouwgrond' iets anders te vermelden. Zie bijlagen inzake het bestemmingsplan op onze website! Dit betreft het perceel weiland nabij De Haal 96 te Oostzaan. Totaal 14.180 m2 eigen grond, grenzend aan recreatiegebied het Twiske. Dit weiland grenst aan de openbare weg op een autokwartiertje van Amsterdam. Het land heeft een beschermde (natuur)status.

De situatie zoals deze ter plaatse lijkt, komt niet overeen met de daadwerkelijke kadastrale grenzen. Het gaat hierbij om de driehoek, rechts achterin het perceel, gezien vanaf de openbare weg (zuidoost hoek). Zie hiervoor de bijgevoegde kadastrale kaart.

De getoonde informatie is door ons met alle zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper en/of derden. Wij staan echter niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan.

Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Landbouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oostzaan
Sectie
L
Perceel
339
Oppervlakte
14180 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht

Foto's

Kaart De Haal 0 ong OOSTZAAN

naar De Haal 0 ong OOSTZAAN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
NVM
MVA
Funda
VastgoedCert
Nwwi
NRVT